Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Enzymes and more

Membru Bizoo de 5 ani.
4.80
5 stars: Exceptional
5 pareri

Solutie desfundator puternic profesional Cyclone

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei
Descriere
Cyclone

Desfundator puternic, profesional potrivit pentru desfundarea chiuvetelor, cazilor de baie, vaselor WC, tevilor de ape reziduale. Dizolva foarte rapid toate tipurile de dopuri de murdarie.

Cyclone contine acid sulfuric si reactioneaza violent in prezenta apei, degajand o cantitate mare de caldura.

Produsul nu este periculos pentru ceramica, plumb, cupru si PVC, in masura in care apa a fost eliminata inainte de aplicare. Poate reactiona cu cromul, inoxul, emailul, rasinile acrilice, picturile, aluminiul, marmura, pardoselile.

MOD DE UTILIZARE: Purtati intotdeauna manusi si ochelari de protectie inainte de a deschide sticla (dop de siguranta pentru copii care se deschide prin apasare atunci cand se desurubeaza).

Nu utilizati nici odata dupa un alt deblocator fara a clati cu grija instalatia si a scoate apa menajera. Folositi o palnie.

Scoateti cat mai mult din apa vizibila in afara instalatiei inainte de a varsa produsul, pentru a evita riscul de deformare a tevilor si a sifoanelor.

Pentru desfundarea localizata si de dimensiuni reduse (chiuveta, cada de baie): indepartati apa vizibila cu un burete.

Varsati 1/4 din bidon in orificiu (varsati produsul in doze mici, asteptand cateva minute inainte de fiecare doza pentru a evita reactiile acidului cu apele menajere).

Asteptati o ora, iar apoi turnati apa din abundenta.

Pentru desfundarea de mari dimensiuni si dificil de localizat (canalizare); indepartati cat mai multa apa si varsati 1-2 flacoane direct in conducta (intr-un vas WC adaugati 2 L de apa direct dupa aplicarea produsului pentru a-l impinge rapid in canalizare, fara a-l dilua).

Asteptati o ora, iar apoi turnati apa din abundenta Livrarea se poate asigura prin curierat (taxa de curier nu este inclusa)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura